Vilka är vi?

Samverkansområdet består av 9 förskolor i kommunens ytterområde. Josefine Modig ansvarar för Stenstorp, Gudhem och Broddetorp förskolor. Rektorerna arbetar tillsammans i ett ledningsteam utifrån gemensamma pedagogiska ställningstaganden som finns dokumenterat i områdets utbildningsplan. 

Vår vision är "Förskolan är barnens arena" och här kan Du göra skillnad för varje barn Du möter. Genom att ha ett medforskande och processinriktat förhållningssätt skapar Vi tillsammans meningsfulla sammanhang för barns omsorg och lärande.

Nu går en av våra förskollärare på föräldraledighet och vi söker dig som kan ersätta hen under ledigheten!

Vad kan vi erbjuda dig?

På våra förskolor ser vi möjligheter i kollegialt lärande och erfarenhetsutbyte. Våra olika kompetenser och erfarenheter berikar och hos oss är olika bra! I vårt samverkansområde finns flera nyckelpersoner som utifrån sina kompetenser kan stötta och inspirera i kollegialt lärande.

Gemensam kompetensutveckling och fokusgrupper inom samverkansområdet ser vi som en förutsättning för att kunna utveckla undervisningen och barns utbildning. Pedagogerna arbetar med systematiskt kvalitetsarbete. Alla arbetslag har kontinuerlig handledning.

Alla arbetslag får regelbundet pedagogisk handledning av vår utvecklare, vilket innebär att man i ett kollegialt lärande utvecklar undervisning och utbildning. Vår utvecklare finns också regelbundet på plats där hon utmanar och stöttar arbetslagen att komma vidare och utveckla projekt och lärmiljöer.

Alla pedagoger har en personlig iPad som arbetsredskap. Nu har Du möjlighet att vara med och skapa en Förskola som är Barnens Arena! 

Vad söker vi hos dig?

Vi söker dig som är legitimerad förskollärare och som sätter Barnet i centrum! Vi söker Dig som har pedagogisk insikt och som är engagerad och närvarande pedagog. Du är nyfiken, engagerad och har ett medforskande förhållningssätt. Du kan tillsammans med kolleger ansvara för det systematiska kvalitetsarbetet.

Din samarbetsförmåga är mycket god och du har ett lågaffektivt förhållningssätt i mötet med barn, kollegor och vårdnadshavare.

Upplysningar

Tjänsten är tidsbegränsad, ytterligare information ges vid ev. intervju.

I denna rekrytering har vi löpande urval - ansök därför redan idag! Tjänsten kan eventuellt bli tillsatt internt om överskott av kompetens identifieras inom organisationen och då avbryts denna rekrytering.

Om du blir erbjuden anställning ska du uppvisa ett aktuellt utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister för arbete inom skola eller förskola i Sverige (RPS 442.5 2008-06-18/1).

Du hittar aktuell blankett på Polisens hemsida.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningen avslutas 2024-12-31
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 240801
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Ort Stenstorp
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/112
Kontakt
  • Josefine Modig, 0515-886037
Facklig företrädare
  • Sveriges lärare Falköping, 0515-885390
Publicerat 2024-04-12
Sista ansökningsdag 2024-04-28

Tillbaka till lediga jobb