Välkommen till Gustaf Dalénskolan! Börjar du arbeta hos oss blir du en del av ett arbetslag med engagerade och erfarna pedagoger. Just nu söker vi en legitimerad grundlärare mot fritidshem, tjänsten är tillsvidare.

Gustaf Dalénskolan och fritidshemmet ligger i det större samhället Stenstorp och har nära till sporthall, utomhusbad och friluftsområden. På skolan har vi cirka 415 elever från förskoleklass upp till årskurs 9.

Vad kan vi erbjuda dig?

På Gustaf Dalénskolans fritidshem blir du en del av en trevlig och kompetent personalgrupp och du får möjlighet att arbeta i ljusa och rymliga lokaler. Vårt fritidshem som består av två avdelningar ligger nära sporthall, utomhusbad, skolskog och en kortare motionsslinga och har en skolgårdsmiljö som ger stort utrymme för lek, rörelse och fantasi.

Vi söker en person som är väl förtrogen med uppdraget som lärare mot fritidshem och de styrdokument som styr läraruppdraget. Arbetet kräver planering och genomförande av undervisning kopplat till Lgr 22. Du skall ansvara tillsammans med lärare i ett arbetslag för kvaliteten och kunna vara självständig i arbetet kring ansvarsområden utifrån Lgr 22.

Vad söker vi hos dig?

Du är trygg i din pedagogiska roll och kan vara med och stimulera elevernas utveckling och lärande samt erbjuda dem en meningsfull fritid. Du utgår ifrån förmågor som pedagogisk insikt, helhetssyn, struktur och flexibilitet.

Vi ser gärna att du är legitimerad grundlärare mot fritidshem eller har utbildning/erfarenhet som vi bedömer som värdefull för rollen. För oss är det viktigt med en bra gruppdynamik i vår arbetsgrupp och vi kommer därför lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Urval och intervjuer kan komma att ske under ansökningstiden.

Upplysningar

Om du blir kallad på intervju ska du uppvisa ett aktuellt utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister för arbete inom skola eller förskola i Sverige (RPS 442.5 2008-06-18/1).

Du hittar aktuell blankett på Polisens hemsida.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2022-12-23
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Ort Falköping
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/436
Kontakt
  • Claes Ekstrand, 0515-885116
Facklig företrädare
  • Lärarförbundet Falköping, 0515-885390
Publicerat 2022-11-21
Sista ansökningsdag 2022-12-04

Tillbaka till lediga jobb