Bli en av oss på Centralskolan! Vi söker dig som är lärare i trä- och metallslöjd.

Centralskolan är den vackra tegelröda skolan som ligger på S:t Olofsgatan, som löper mellan stadens två centrum. Skolan ligger i nära anslutning till Falköpings resecentrum vilket erbjuder goda förutsättningar för pendling. Centralskolan är en tvåparallellig skola, F - 6 med drygt  cirka 350 elever. Fr.o.m höstterminen 2024 kommer vi även att ha anpassad grundskola på vår enhet.

Vår vision är trygg, trivs och lär.

Vad kan vi erbjuda dig?

Centralskolan är en mångkulturell skola som erbjuder dig ett arbete med engagerade och behöriga lärare. I ditt uppdrag möter du elever från årskurs 3 till 9 och får därmed en varierad och inspirerande arbetsdag. Som trä- och metallslöjdslärare på Centralskolan har du ett nära samarbete med vår textilslöjdslärare, där ni samverkar kring ett gemensamt upplägg för slöjdämnet.

I ditt läraruppdrag skapar du tillsammans med dina kollegor förutsättningar för elevers kunskapsutveckling och möjlighet att nå läroplanens och kursplanens mål. Du planerar, genomför och utvärderar det pedagogiska arbetet samt arbetar för en trygg och stimulerande arbetsmiljö. Du är självständig, strukturerad och flexibel i ditt arbete med att planera för en kvalitativ undervisning för våra elevers olika behov. 

Kollegialt lärande är viktigt i våra arbetslag och vi utvecklar våra arbetssätt för en enhetlighet på skolan.

Vad söker vi hos dig?

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet i slöjdämnet inriktning trä- och metall. Gärna med erfarenhet av läraryrket.

Du är en ansvarstagande och tydlig pedagog med ett positivt förhållningssätt och med en god kommunikativ förmåga. Vi söker dig som har ett gott bemötande och har lätt för att skapa goda relationer med elev, vårdnadshavare och kollegor. 

Hos oss är gruppdynamiken viktig därför kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Upplysningar

Tjänsten kan eventuellt bli tillsatt internt om överskott av kompetens identifieras inom organisationen och då avbryts denna rekrytering.

Om du blir erbjuden en anställning ska du uppvisa ett aktuellt utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister för arbete inom skola eller förskola i Sverige (RPS 442.5 2008-06-18/1).

Du hittar aktuell blankett på Polisens hemsida.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2024-08-08
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Ort Falköping
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/117
Kontakt
  • Madelaine Pettersson, 0515-885307
  • Simon Andersson, 0515-885471
Facklig företrädare
  • Sveriges lärare Falköping, 0515-885390
Publicerat 2024-04-11
Sista ansökningsdag 2024-04-30

Tillbaka till lediga jobb