Vill du jobba som sommarvikarie inom lokalvård? Välkommen att lämna in din intresseanmälan till oss!

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi erbjuder dig ett aktivt och omväxlande arbete där du ansvarar för att kommunens lokaler är i fint skick. När du jobbar som vikarie inom lokalvård får du hela kommunen som arbetsplats, vi sköter nämligen lokalvård på  kommunens förskolor, skolor, äldreboende, idrottsanläggningar, kontor och andra offentliga lokaler som finns i kommunens verksamhet.

Vad söker vi hos dig?

I jobbet som vikarie inom lokalvård är det viktigt att du är en person som tycker om att jobba med service och tar stort ansvar för ditt eget arbete. När du jobbar som timvikarie inom lokalvård har du hela kommunen som arbetsplats vilket ställer krav på att du är flexibel, självgående och har ett lösningsfokuserat arbetssätt. Att vara noggrann och tycka om när det är rent och fräscht är en förutsättning för att lyckas i arbetet.

För att vara aktuell som vikarie måste du

  • ha fyllt 18 år
  • det är önskvärt att du har B-körkort för manuell växellåda
  • ha god förmåga att uttrycka dig på och förstå svenska, i både tal och skrift, för att kunna hantera t.ex. arbetsscheman och säkerhetsinformation
  • det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av lokalvård
  • om du blir erbjuden anställning ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister (gäller 1 år från utfärdandet)
    Du hittar aktuell blankett på Polisens hemsida.

Upplysningar

Det är viktigt att du fyller i din intresseanmälan korrekt för att den ska kunna bedömas utifrån våra kriterier. Om uppgifter saknas eller är felaktiga finns en risk att din intresseanmälan inte beaktas.

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Timlön
Ort Falköping
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/79
Kontakt
  • Solveig Pettersson, 0515-885160
Facklig företrädare
  • Facklig företrädare Kommunal, 0515-885605
Publicerat 2024-04-03
Sista ansökningsdag 2024-04-24

Tillbaka till lediga jobb