Nu söker vi en förskollärare till Vartofta förskola!

Vilka är vi?

Samverkansområdet  består av nio förskolor delat på tre rektorer. Ami Millqvist ansvarar för Vartofta, Åsarps och Kinnarps förskolor. Rektorerna arbetar tillsammans i ett ledningsteam utifrån gemensamma pedagogiska ställningstaganden som finns dokumenterat i områdets utbildningsplan. Planen är framtagen tillsammans med områdets pedagoger och revideras årligen.

Vad kan vi erbjuda dig?

Du leder undervisningen genom ett projekterande arbetssätt. Du ingår i en lärande organisation, där vi lägger stor vikt vid det kollegiala lärandet.

Gemensam kompetensutveckling och fokusgrupper inom samverkansområdet ser vi som en förutsättning för att kunna utveckla undervisningen och barns utbildning. Pedagogerna arbetar med systematiskt kvalitetsarbete. Alla arbetslag har kontinuerlig handledning.

I vårt samverkansområde finns gemensamma pedagogiska ställningstaganden där värdeorden VÄLKOMNANDE, UTFORSKANDE, DEMOKRATI och HÅLLBARHET genomsyrar utbildningen.

Tillsammans arbetar vi för att göra förskolan till barnens arena. Vi vill att alla barn och elever är trygga och tror på sin egen förmåga. Vårt mål är att alla elever ska nå kunskapsmålen.

Vad söker vi hos dig?

Vi söker dig som är legitimerad förskollärare.

Du är en person som kan samarbeta med andra och även arbeta självständigt. Vi ser också att du  har  förmåga att skapa goda relationer och har ett tydligt pedagogiskt arbete.

Det är viktigt att ditt förhållningssätt genomsyras av läroplanens demokratiska värdegrund, alla människors lika värde och speglar det som är barnets bästa.

Upplysningar

I denna rekrytering har vi löpande urval - ansök därför redan idag! Tjänsten kan eventuellt bli tillsatt internt om överskott av kompetens identifieras inom organisationen och då avbryts denna rekrytering.

Om du blir erbjuden anställning ska du uppvisa ett aktuellt utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister för arbete inom skola eller förskola i Sverige (RPS 442.5 2008-06-18/1).

Du hittar aktuell blankett på Polisens hemsida.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Ort Vartofta
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/109
Kontakt
  • Ami Millqvist, 0515-885902
Facklig företrädare
  • Sveriges lärare Falköping, 0515-885390
Publicerat 2024-04-05
Sista ansökningsdag 2024-04-21

Tillbaka till lediga jobb