Inför nästa termin behöver vi komplettera vår arbetsgrupp ytterligare - kanske är det just dig vi söker?

Mössebergsskolan och fritidshemmen ligger fint på Mössebergs sluttning med gångavstånd till stora friluftsområden och vår egen skolskog. Skolan ligger i anslutning till Falköpings resecentrum vilket erbjuder goda förutsättningar för pendling. Mössebergsskolan är en tre-parallellig F-6 skola med drygt 500 elever. Vår vision är "Den hoppfulla skolan" där framtidstro, resurser och miljö är tre viktiga komponenter. 

Vad kan vi erbjuda dig?

Du kommer arbeta som lärare på mellanstadiet för årskurs 4-6. Tjänsten innebär ett riktat fokus på sv/sva, men även undervisning i matematik, engelska, SO och NO där du samarbetar tillsammans med övriga lärare utifrån elevernas behov. 

På Mössebergsskolan erbjuder vi dig att arbeta tillsammans med behöriga lärare och en väl inarbetad elevhälsa. Mössebergsskolan är en stor skola som rymmer gedigen erfarenhet och kunskap där samarbete sker med de olika arbetslagen, med fritidshemmen samt på vår gemensamma KL-tid. Under KL-tiden, som är utlagd två timmar varje vecka ligger fokus på det kollegiala lärandet. 

Vad söker vi hos dig?

Vi söker dig, legitimerad lärare för årskurs 4-6 som söker nya utmaningar. Vi vill att du har tidigare erfarenhet som lärare på mellanstadiet och att du har många goda pedagogiska tankar omkring utformandet av undervisningen med elevernas bästa i fokus.  Då tjänsten innebär att du arbetar i flera klasser tillsammans med olika lärare är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga, är flexibel och kan skapa goda relationer. 

Hos oss är gruppdynamiken viktig därför kommer vi lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Vårt fokus är att hitta medarbetare som vill vara en del av vår kompetenta och drivande personalstyrka.

Upplysningar

Vi kommer i den här rekryteringen att ha löpande urval - ansök därför redan idag!

Om du blir erbjuden en anställning ska du uppvisa ett aktuellt utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister för arbete inom skola eller förskola i Sverige (RPS 442.5 2008-06-18/1).

Du hittar aktuell blankett på Polisens hemsida.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2023-08-08
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Ort Falköping
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/205
Kontakt
  • Maria Moensjö, 0515-885502
Facklig företrädare
  • Sveriges lärare Falköping, 0515-885390
Publicerat 2023-05-26
Sista ansökningsdag 2023-06-08

Tillbaka till lediga jobb