Vill du vara med och skapa framtidens förskola inom vårt samverkansområde där förskolorna Vindängen, Hästbacken, Urd och Mösseberg ingår? Hos oss kan du göra skillnad för varje barn varje dag. Alla medarbetare är viktiga delar i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision "Vi är Möjligheternas hus - en mötesplats där vi tillsammans formar framtidens demokratiska samhälle".

Vad kan vi erbjuda dig?

Vår förskola ska präglas av värdeorden:

  • Trygghet
  • Förundran
  • Demokrati
  • Framtidstro

Dessa värden ska genomsyra utbildningens innehåll, pedagogernas förhållningssätt och de pedagogiska lärmiljöerna.

Du får ett gott stöd av kollegor, ledning, specialpedagog, och pedagogisk handledare. Du och kollegorna ansvarar för planering och genomförande av undervisning. Du ska dokumentera och följa upp det pedagogiska arbetet i Unikum. Alla pedagoger har egen Ipad som verktyg för dokumentation. Vi har fyra kompetensutvecklingsdagar/läsår. Falköpings kommun erbjuder friskvårdsbidrag, arbetskläder, pedagogiska måltider och fritt kaffe.

Vad söker vi hos dig?

Du är utbildad barnskötare.

Vi söker dig som är en engagerad och närvarande pedagog. Du är professionell och vill vara delaktig i att skapa en rolig, trygg och lärorik förskola. Det är viktigt att utbildningen utgår från barnens behov och intressen, att du är en nyfiken medforskare i barnens lärande, ser möjligheter och är en god förebild.

Din samarbetsförmåga är mycket god, du är tillmötesgående och har ett förtroendefullt bemötande mot såväl barn som vårdnadshavare och kollegor. Ditt barnfokus ska prägla och vara synligt i ditt arbete och du ska bidra till arbetsglädje på arbetsplatsen.

Upplysningar

Tjänsten är en visstidsanställning till och med 31 december 2024.
Tjänsten kan eventuellt bli tillsatt internt om överskott av kompetens identifieras inom organisationen och då avbryts denna rekrytering.

Urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden - vi ser fram mot din ansökan!

Om du blir erbjuden anställning ska du uppvisa ett aktuellt utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister för arbete inom skola eller förskola i Sverige (RPS 442.5 2008-06-18/1).

Du hittar aktuell blankett på Polisens hemsida.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningen avslutas 2024-12-31
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 4
Ort Falköping
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/100
Kontakt
  • Anna Axelsson, 0515-885382
  • Ulrica Folkesson, 0515-885501
Facklig företrädare
  • Facklig företrädare Kommunal, 0515-885605
Publicerat 2024-04-05
Sista ansökningsdag 2024-04-21

Tillbaka till lediga jobb