Elevens framtid – vårt uppdrag! Nu finns lediga tjänster på en av Sveriges bästa arbetsplatser. Tillsammans bygger vi framtiden genom våra fantastiska ungdomar. Nu behöver vi en lärare inom bland annat Ekonomi, Service och Entreprenörskap. Missa inte chansen att bli en stolt Ållebergare!

Vad kan vi erbjuda dig?

Inför augustistarten behöver vi påfyllning av lärare i våra arbetslag på Ekonomiprogrammet och Försäljnings- & serviceprogrammet. Du blir en del av engagerade ämnes- och programarbetslag där samarbete och kollegialt lärande är en självklar del i vardagen. 

Vi arbetar tillsammans för att Ållebergsgymnasiet ska vara en plats att längta till – för både elever och personal. Här blir du ett viktigt bidrag i den gemensamma arbetsmiljön!

Vad söker vi hos dig?

Vi söker i första hand dig som är legitimerad lärare med gymnasiebehörighet inom aktuella ämnesområden. Du har erfarenhet av undervisning och arbetar med elevens lärande i fokus. Du tycker om att samverka med andra och vill utvecklas tillsammans med elever och kollegor. Du tar ansvar för ditt uppdrag och vill vara en aktiv del i vårt gemensamma arbete med att forma trygga och kompetenta ungdomar. 

Du som saknar lärarlegitimation men har kompetens genom annan utbildning/erfarenhet kan även komma i fråga för tjänsten.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetsbeskrivning

Undervisning inom ekonomi- och handelsämnen på Ekonomiprogrammet, Försäljnings- och serviceprogrammet samt inom individuellt val. Undervisningen gäller kurser inom Företagsekonomi, Inköp, Entreprenörskap, Privatjuridik m fl. Övriga läraruppgifter och mentorskap ingår i tjänsten.

Tjänsten är ett vikariat under ett läsår, med eventuell möjlighet till förlängning. 

Upplysningar

Om du blir erbjuden en anställning ska du uppvisa ett aktuellt utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister för arbete inom skola eller förskola i Sverige (RPS 442.5 2008-06-18/1).

Du hittar aktuell blankett på Polisens hemsida.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningen avslutas 2025-06-19
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2024-08-08
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Ort Falköping
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/108
Kontakt
  • Harriet Nilsson, 0515-886010
Facklig företrädare
  • Fackliga företrädare nås via kommunens växel, 0515-885000
Publicerat 2024-04-03
Sista ansökningsdag 2024-04-21

Tillbaka till lediga jobb