Vi söker nu tre tillsvidaretjänster inom Avdelning Hemstöd varav två med placering i hemtjänsten i Floby och en med placering i Trygg hemgång.

I vår avdelning ingår hemtjänst, boendestöd samt trygg hemgång och korttid/växelvård.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi erbjuder dig ett meningsfullt och varierande arbete där ditt uppdrag är att tillgodose våra brukare den bästa omvårdnaden, servicen och tryggheten.

Inom hemtjänst och inom trygg hemgång besöker du brukare i hemmet. Det är ett självständigt arbete och vi använder oss av välfärdsteknik av olika slag som ett stöd för att strukturera dag som natt. Arbetsuppgifterna innebär vård och omvårdnadsarbete i vårdtagarens hem och vissa sjukvårdsuppgifter efter delegation från sjuksköterska. I

Kommunens verksamheter har lång erfarenhet av vård och omsorgsarbete i hemmet. Vi utför hemtjänst och hemsjukvård med hög kvalitet, ett gott bemötande och respekt för brukarens integritet. 

Vad söker vi hos dig?

Vi söker dig som har godkänd utbildning från vård- och omsorgsprogrammet och B-körkort krävs. 

Som person är du serviceinriktad, har ett positivt förhållningssätt och det är viktigt att du har ett intresse för att arbeta med människor. Det är även viktigt att du är flexibel. Grunden i vår verksamhet är ett värdigt och professionellt bemötande som präglas av respekt, förtroende och omtanke. Våra verksamheter pågår dygnet runt, året om, våra arbetstider är därför förlagda måndag till söndag, alla dygnets tider.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 3
Ort Falköping
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/103
Kontakt
  • Lina Gustavsson, 0515-885135
Facklig företrädare
  • Facklig företrädare Kommunal, 0515-885605
Publicerat 2024-04-02
Sista ansökningsdag 2024-04-21

Tillbaka till lediga jobb