Vi söker dig som vill arbeta på äldreboende och vara del i ett teamarbete hos oss. Möten med brukare, anhöriga och kollegor är en stor del av vår vardag. Välkommen att söka jobb som undersköterska på Elvagården.

Vad kan vi erbjuda dig?

Som undersköterska hos oss utför du alla förekommande arbetsuppgifter på äldreboende. Du arbetar i team tillsammans med enhetschef, sjuksköterska, sjukgymnast och arbetsterapeut, med regelbundna teamträffar. 

Grunden i vårt arbetssätt är kontaktpersonskapet där tonvikten ligger i att skapa goda relationer till brukarna och deras anhöriga för att de ska känna delaktighet och inflytande. Arbetsuppgifterna består bland annat av att ge individuellt anpassad  personlig vård och omsorg enligt genomförandeplanen. Du lägger stor vikt vid personens integritet och arbetar utifrån den nationella värdegrunden med att hela tiden ha individen i fokus. I arbetet ingår även dokumentation och medicinska uppgifter delegerade av sjuksköterska. Arbete förekommer i olika kvalitetssystem, detta för att brukaren ska få god vård och omsorg.

I schemat ingår dag, kvälls och helgtjänstgöring. Vi erbjuder möjlighet till heltid 37 t/v. Tjänsten är i grunden på ca 80%. Resterande önskad tid läggs ut i schemat och används för att täcka upp frånvaro först och främst på egna enheten, kan även innebära tjänstgöring på annat äldreboende. Du väljer sysselsättningsgrad vartannat år. Mer information ges vid anställning.

Vad söker vi hos dig?

Vi söker dig som är utbildad undersköterska, meriterande är tidigare erfarenhet från arbete inom äldreomsorg.   

Du har ett genuint intresse för att arbeta med  äldre personer. För oss innebär det att du är beredd på att ta ett stort ansvar, att du har god samarbetsförmåga, är flexibel, lyhörd, initiativrik, arbetar lösningsfokuserat samt att du har ett gott och professionellt bemötande. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Du ska tillsammans med enhetschef och arbetskamrater skapa ett gott klimat där vi arbetar mot gemensamma mål.

Du har god förmåga att uttrycka dig på och förstå svenska, i både tal och skrift.

Dokumentation och informationsöverföring sker via IT-stöd, därför är det önskvärt att du har goda IT-kunskaper och känner dig bekväm med att använda datorn som ett arbetsredskap.

Upplysningar

Vi kommer arbeta med löpande urval under ansökningstiden så sök gärna redan idag.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Ort Vartofta
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/95
Kontakt
  • Catarina Mellåker, 0515-885950
Facklig företrädare
  • Facklig företrädare Kommunal, 0515-885605
Publicerat 2023-03-10
Sista ansökningsdag 2023-03-24

Tillbaka till lediga jobb