Vi söker dig som vill arbeta inom Korttidsboende/växelvård och som vill vara en del i ett teamarbete tillsammans med sjuksköterskor, rehabpersonal, arbetsledare och enhetschef. Korttidsboendet består av 10 platser varav 4 korttidsplatser och 6 växelvårdsplatser. 

Vad kan vi erbjuda dig?

Som undersköterska hos oss utför du alla förekommande arbetsuppgifter som ingår på ett Korttidsboende/växelvård. Du arbetar i team och har daglig kontakt med sjuksköterska, fysioterapeut, arbetsterapeut och arbetsledare, med regelbundna teamträffar. Vi arbetar med ständig utveckling inom olika områden. Den dagliga planeringen sköts utav arbetsledare tillsammans med omvårdnadspersonal . Du kommer jobba schemalagt dag, kväll och helg och din arbetsplats kommer vara på Tåstorp avd 1.

Vad söker vi hos dig?

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och som har tidigare erfarenhet från liknande arbete inom Korttidsboende/växelvård. Vi arbetar enligt SOL och HSL-lagstiftningen. En stor del i det dagliga arbetet är delegerade arbetsuppgifter enligt HSL med stöd utav sjuksköterskor och rehab personal.

Du har ett genuint intresse för att arbeta med människor och vill bidra i olika situationer. För oss innebär det att du är beredd på att ta ett stort ansvar, att du har god samarbetsförmåga, arbeta lösningsfokuserat samt att du har ett gott och professionellt bemötande. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Du har god förmåga att uttrycka dig och förstå svenska, i både tal och skrift.

Meriterande

Tidigare erfarenhet/utbildning inom rehabilitering/habilitering samt palliativ vård och ett intresse för digitalisering. 

Upplysningar

Vi kommer arbeta med löpande urval under ansökningstiden så sök gärna redan idag.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Ort Falköping
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/86
Kontakt
  • Rosemari Andersson, 0515-885709
Facklig företrädare
  • Facklig företrädare Kommunal, 0515-885605
Publicerat 2024-03-25
Sista ansökningsdag 2024-04-14

Tillbaka till lediga jobb