Då en av våra nuvarande tekniker går vidare till annan tjänst inom avdelningen så söker vi nu en ny drifttekniker till avloppsreningsverket.

Vad kan vi erbjuda dig?

Tjänsten innebär att tillsammans med övrig driftpersonal ansvara för att avdelningens anläggningar för spillvatten och biogasproduktion sköts kostnadseffektivt och kvalitetssäkrat mot uppställda mål och lagkrav.

Du kommer att ingå i det dagliga arbetet med drift och underhåll av våra anläggningar inom VA och biogas. Laboratorie- och kontrollarbete för processtyrning och uppföljning ingår i arbetet. Andra arbetsuppgifter inom drift, underhåll, administration och projekt kan också förekomma. I tjänsten kommer beredskapstjänstgöring att ingå, för närvarande var åttonde vecka.

Vad söker vi hos dig?

Vi söker dig som har driftteknikerutbildning eller annan erfarenhet och utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig och lämplig, gärna inom vatten- och avloppsarbete.

Du ska ha goda kunskaper i svenska såväl i tal som i skrift. God datorvana är en förutsättning då du kommer att arbeta med iFIX, underhållssystem, Office-paketet samt andra i kommunen förekommande system.

Det är viktigt att du är en lagspelare och har lätt för att samarbeta men även för självständigt arbete. Du ska vara strukturerad, initiativrik, prestigelös och ha god förmåga att hantera såväl interna som externa aktörer.

Processerna övervakas med SCADA-system vilket kräver god analytisk förmåga för att kunna identifiera avvikelser och störningar i processen.

Erfarenhet och kompetens inom biologi, El och/eller Mek är meriterande.

Du ska ha körkort B för manuell växellåda.

Då det är viktigt för oss med en bra gruppdynamik kommer vi att lägga stor vikt på personlig lämplighet.

Upplysningar

Arbetstiden är vardagar kl 07:00 – 16:00.

Verksamheten styrs av miljötillstånd samt lagstiftning kopplat till bl.a. miljöbalken vilket ställer höga krav på att dokumentation utförs enligt fastställda rutiner.

Utifrån vem som är aktuell för anställning kommer allmänna uppgifter begäras in för bakgrundskontroll.

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, så vänta inte med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Ort Falköping
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/437
Kontakt
  • Erik Arnesson, 0515-885032
Facklig företrädare
  • Fackliga företrädare Vision, 0515-885176
Publicerat 2022-11-25
Sista ansökningsdag 2023-01-01

Tillbaka till lediga jobb