Elevens framtid – vårt uppdrag! Nu finns lediga tjänster på en av Sveriges bästa arbetsplatser! Ållebergsgymnasiet i Falköping arbetar med Kunskap, Trivsel och Kvalitet. Nu behöver vi bland annat en lärare i svenska och engelska. Missa inte chansen att bli en stolt Ållebergare!

Vad kan vi erbjuda dig?

Inför augustistarten behöver vi påfyllning av lärare i svenska och engelska. Du blir en del av engagerade ämnes- och programarbetslag där samarbete och kollegialt lärande är en självklar del i vardagen. 

Vi arbetar tillsammans för att Ållebergsgymnasiet ska vara en plats att längta till - för både elever och personal. Här blir du ett viktigt bidrag i den gemensamma arbetsmiljön!

Vad söker vi hos dig?

Vi söker dig som är legitimerad lärare med gymnasiebehörighet i svenska och engelska. Du har erfarenhet av undervisning och arbetar med elevens lärande i fokus. Du tycker om att samverka med andra och vill utvecklas tillsammans med elever och kollegor. Du tar ansvar för ditt uppdrag och vill vara en aktiv del i vårt gemensamma arbete med att forma trygga och kompetenta ungdomar. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Upplysningar

Om du blir erbjuden en anställning ska du uppvisa ett aktuellt utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister för arbete inom skola eller förskola i Sverige (RPS 442.5 2008-06-18/1).

Du hittar aktuell blankett på Polisens hemsida.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 20230808
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Ort Falköping
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/184
Kontakt
  • Harriet Nilsson, 0515-886010
Facklig företrädare
  • Sveriges lärare Falköping, 0515-885390
Publicerat 2023-05-11
Sista ansökningsdag 2023-05-28

Tillbaka till lediga jobb